Contact

Bar de l’Amusoir

Manager
info@baramusoir.be
+32 471 73 26 25

Contacteer ons

Een unieke bar in Waterloo

Een onmisbare plek in Waterloo, de unieke setting van de Amusoir-loungebar vervoert u naar een exclusieve wereld weg van de stress van het dagelijks leven. Je hebt ook de mogelijkheid om te genieten van onze aangename terrassen.

De "kleine bar" biedt dezelfde eenvoud en vriendelijkheid als het restaurant We ontmoeten vrienden rond een goede open haard aan het einde van een drukke dag. De bar is ook beschikbaar voor of na uw reservering in het restaurant.

De loungebar Amusoir is een unieke locatie in Waterloo en Waals-Brabant. Deze uitzonderlijke omgeving combineert design en elegantie om een ruimte te creëren voor ontspanning en ontmoeting. Het decor, waardig van de mooiste Zwitserse houten chalets, laat niemand onverschillig dankzij de gezellige, vriendelijke en ontspannen sfeer.

Openingsuren

  • 7 dagen op 7 Van 15.00 uur tot 3.00 uur

Thema-evenementen

De Amusoir Bar organiseert vele thema-evenementen. Volg de Facebook-pagina van de Amusoir Bar om op de hoogte te blijven van ons nieuws!

Privé-evenementen

De Amusoir Bar biedt de mogelijkheid om de loungebar te huren voor het organiseren van privé- of professionele evenementen. Aarzel niet om contact op te nemen met ons team om de Bar de l’Amusoir te privatiseren.

Localisatie

Chaussée de Bruxelles 123, 1410 Waterloo, België

  • Dichtbij verschillende grote wegennetten
  • In het centrum van Waterloo
  • Gemakkelijk parkeren op nr. 115
Routing

Andere zalen