Art Blanc

De Art Blanc-groep herleeft “La Bécasse”

De Art Blanc Groep heeft een overeenkomst getekend voor de overname van het beroemde restaurant La Bécasse in Elsene.
Het restaurant is nu gesloten voor enkele maanden van werkzaamheden voordat het in het voorjaar van 2024 heropend wordt met een gloednieuw concept.
Na de overname van Brasseries Georges in 2018 bereidt de Art Blanc Group zich voor op de overname van een nieuw iconisch restaurant in de hoofdstad: La Bécasse. Er zal meer dan vijf maanden werk nodig zijn om het pand grondig te renoveren en een nieuw concept van trendy Italiaanse trattoria aan te bieden.
“We werden verliefd op dit merk. Het voldeed aan al onze criteria op het gebied van locatie, capaciteit en karakter”, leggen Jérôme en Jonathan Blanchart, eigenaars van de Art Blanc-groep, uit.
Wat het concept betreft, willen de gebroeders Blanchart een meeslepende ervaring van Italiaanse authenticiteit bieden. “Dit etablissement wordt een ode aan de piazza’s en trattoria-cafés van de Italiaanse wijken, met een populaire keuken waar iedereen over fantaseert: royale Napolitaanse pizza’s, verse pasta en heerlijke desserts. Over het decor zullen we maar zwijgen… dat moet je komen bekijken als het opengaat”, besluiten ze.

De heropening staat gepland voor het voorjaar van 2024.