L'Amusoir

De Amusoir gerechten in de Carrefour Mont-Saint-Jean

Op het initiatief van Carrefour Mont-Saint-Jean, in Waterloo, staan lokale restauranthouders in de schijnwerpers.
L’Amusoir en l’Opéra werden door de supermarkt uitgekozen om een selectie van hun verse gerechten aan te bieden, ter ondersteuning van de Carrefour campagne #supportlokalerestaurants.

“We werden pas twee weken geleden gecontacteerd door het team van Carrefour Mont-Saint-Jean”, legt Jonathan Blanchart, directeur van Amusoir en van de Art Blanc-groep, uit. We moesten een productielijn ontwikkelen, packagings produceren, oplossingen voor het logistiek vinden enzv. We zijn erg trots dat we de uitdaging in zo’n korte termijn, met onze teams, hebben kunnen aangaan!

Verkocht onder de naam “L’Amusoir in the box”, zijn de bereide maaltijden zijn aanstaande woensdag 17 februari verkrijgbaar in de versafdeling van de Carrefour Mont-Saint-Jean.
In eerste instantie worden er 5 gerechten aangeboden (kip en garnalen waterzooi, kip met moambe, vol-au-vent, gevulde courgette, lasagne), twee soepen (seizoen groentesoep en uiensoep) en -een dessert (chocolademousse). Deze selectie zal in de loop van de tijd evolueren.
Note : Je préciserai que tout est fait maison du coup et pas juste la mousse au chocolat sinon on pourrait croire que le reste n’est pas fait maison.

Last but not least, de helikopter waarmee het restaurant een buzz gemaakt heeft, werd in de inkomhal van de supermarkt geïnstalleerd. Kinderen kunnen zelfs in de helikopter gaan!

Klik hier om het artikel van het de afgelopen uren te lezen

Klik hier om de video te bekijken!

Waar kunt u ons vinden?
Carrefour de Mont-Saint-Jean (voormalig Biggs)
Chaussée de Charleroi 579
1410 Waterloo